FAS Voetbaltafel FAS Smart Outdoor - Tafelvoetbaltafel
Voetbaltafel FAS Smart Outdoor - Tafelvoetbaltafel 910,- €999,00

FAS Voetbaltafel FAS Smart Outdoor - Tafelvoetbaltafel

KORTING
€999,00 €910,- €910,00
Niet op voorraad
  • 30 Dagen Gratis Retour
  • Levering binnen 24 uur
  • Achteraf betalen via Klarna
Informatie

Voetbaltafel FAS Smart Outdoor

Met deze outdoor Smart voetbaltafel van FAS wordt tafelvoetballen ook buiten mogelijk. De voetbaltafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en past perfect in iedere omgeving. De speeltafel is ideaal om in of rondom huis te gebruiken. Maar ook buiten bij verenigingen, clubhuizen, scholen, instellingen en kantoren is de Outdoor Smart voetbaltafel een ware aanvulling voor de omgeving. 

Dit is een model voor buiten en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is een ideale tafel voor iedereen die zijn voetbaltafel buiten wil laten staan maar die wel alle kenmerken heeft van een professioneel spel dat FAS van andere merken onderscheidt.
Bijzondere aandacht is besteed aan het ontwerp; modern en aantrekkelijk, alsmede aan de zachte kleuren, die de tafel een hi-tech aspect geeft. Ook als de tafel aan het intense licht van de zon wordt blootgesteld zal de tafel niet verkleuren.

De tafel heeft bijpassende voetbalpoppetjes in metallic zilver en groen, en de handgrepen zijn in zilver polyurethaan. De poten van de tafel zijn behandeld met een vernis, geschikt voor alle weersomstandigheden buiten.

Kabinet uit hout met een dikte van 22 mm
Speelveld uit gelaagd glas dikte 5mm
Inklapbare metalen poten

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review