FAS Voetbaltafel FAS Rainbow CP telescoop
Voetbaltafel FAS Rainbow CP telescoop 1280,-

FAS Voetbaltafel FAS Rainbow CP telescoop

€1280,- €1.280,00
Niet op voorraad
  • 30 Dagen Gratis Retour
  • Levering binnen 24 uur
  • Achteraf betalen via Klarna
Informatie

Voetbaltafel FAS Rainbow CP telescoop

Deze tafelvoetbal van FAS is voor outdoor-gebruik en heeft een glazen deksel. De Rainbow CP onderscheidt zich van de standaard Rainbow door de beschermende glazen deksel, volledig gebouwd met materialen en componenten die bestand zijn tegen atmosferische omstandigheden. Deze voetbaltafel is gemaakt van mariene hout (zoals gebruikt wordt op boten); roestvrij stalen schroeven; bijzondere metalen onderdelen behandeld met speciale lak voor buiten en gehard versierd glas.

Het model Rainbow CP is ideaal voor buitenruimtes en outdoor gebruik. Denk aan: terrassen, bars en cafés, stranden, campings, openbare tuinen en nabij zwembaden of natuurlijk je tuin! Dit model wordt geproduceerd in de mooie heldere kleur Aquagreen dat het vervagen door de zon vermijdt.

Met coin-operatie, dat met behulp van FAS- tokens, 50 eurocent- of 1 euromunten gebruikt kan worden. Deze voetbaltafel is voorzien van een geharde glasplaat, klassieke spelers, telescoopstangen en een 180 graden draaibare keeper voor snel en spannend spel! Al met al de perfecte tafel voor buitengebruik!

Specificaties:
Geslacht: junior, unisex
Kleur: aqua, groen
Materiaal: hout, RVS, staal, glas
Geschikt voor munten: 50 eurocent, 1 euro
Afmetingen speelveld: 114,5 x 70 cm (L x B)
Afmetingen: 151 x 78 x 46 cm (L x B x H)
Hoogte handels: 87 cm
Telescoopstangen: ja
Aantal speelballen: 10
Gewicht: 92 kilogram

*Hoes apart verkrijgbaar

Reviews
10 / 10
Robin v 06 Juli 2021

Erg goede voetbaltafel voor buiten, hij staat bij ons wel onder een overkapping maar vangt af en toe wat regen. Dit kan je er zo weer afvegen. De kleur was in eerste instantie iets wat me tegenviel maar met zonlicht is dit wel beter te spelen.