Over ons

SPORT IN DE GENEN

Tafeltennis is een sport als geen ander. Razendsnel en bloedfanatiek. 

"Het zit in onze genen." Vanaf kleins af aan hebben Maarten en Andre al een passie voor de sport ontwikkelt. Jong professionals in de sport en later de zakelijke kant op gegaan door de verkoop van tafeltennis tafels. Dit met enorm succes waarna ze hun eigen (online) winkel hebben geopend. Met de online store willen ze het bereik onder volwassenen en kinderen groter maken. "Actief bezig zijn is voor elke leeftijd van belang en hoe kan dat nou beter door een potje tafeltennis". 

DE MISSIE

Iedereen vanaf jonge leeftijd een gezonde levensstijl laten aannemen is een grote wens van ons. Dit hangt natuurlijk samen met gezonde voeding en mentale weerbaarheid. Maar we proberen hier zeker aan bij te dragen door het tafeltennissen actief te promoten. Zo worden kinderen en volwassenen gestimuleerd om actief bezig te zijn. En krijgen wij er een hoop energie voor terug.

KWALITEIT

Wij leveren enkel producten van een hoge kwaliteit A-merken. Dit willen wij graag behouden. Zo waarderen de klanten hun bestellingen en wij de leveranciers. Geen gedoe, goed spul. Dat zien we terug in de waardering die we krijgen van onze klanten.

SERVICE

Het zorgen voor een hoge mate van service zowel voor, tijdens als na de verkoop. Het direct bereikbaar zijn voor onze klanten en uitleg geven waar nodig is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. We verlenen service en garantie, persoonlijk en duidelijk. 

INNOVATIE

Wij streven naar voortdurende innovatie op het gebied van sporttechnologie en sportproducten. Zo werken wij met Sponeta en andere merken om een hoge kwaliteit te garanderen, maar daarnaast zijn we direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

KLANTGERICHTE OPLOSSINGEN

Altijd op zoek zijn naar de best mogelijke oplossing voor de klant. De wensen en vragen van de klant worden altijd eerlijk en oprecht beantwoord. En gekeken waar mogelijk of we iets extra kunnen betekenen voor de klanten. Persoonlijke service.

GERICHT OP SAMENWERKING

Door met lokale clubs, verenigingen of atleten samen te werken willen wij een win-win situatie creëren. Zodat we niet alleen verkopen, maar ook de markt stimuleren om meer te bewegen. 

LETS PLAY!