Joola Duomat Indoor Tafeltennistafel REVIEW

Joola Duomat Indoor Tafeltennistafel REVIEW

De Joola Duomat tafel was de officiële wedstrijdtafel in de Europese Kampioenschappen competitie. Geen wonder dus dat het een tafel van hoge kwaliteit is die op alle belangrijke vlakken voldoet. Laten we eens een kijkje nemen naar wat hij te bieden heeft.

Joola Duomat Indoor Tafeltennistafel REVIEW

De Joola Duomat tafeltennistafel kost ongeveer 1,100€ en is één van de professionele Joola tafels van extreem hoge kwaliteit. Het is een van de officiële toernooi tafeltennistafels en als zodanig toont het een hoog niveau van precisie en kwaliteit. Deze indoor tafel is zeer populair onder professionele tafeltennissers.

Joola Duomat - Uitstekend speeloppervlak

Het tafelblad is een cruciaal element van elke tafeltennistafel, maar het wordt nog belangrijker wanneer een tafel ontworpen is voor gebruik in professionele internationale competities. De kwaliteit van de sport hangt in de eerste plaats af van de kwaliteit van het tafelblad. Deze Joola tafeltennistafel heeft een dikte van 22mm. Dit speeloppervlak is extreem snel door de speciale polyester coating en dus geschikt voor wereldwijde toernooien.

Om een pingpongtafel officieel goedgekeurd te krijgen voor professionele doeleinden, moet hij op alle vlakken voldoen. Het basisframe van elke tafeltennistafel is een uiterst vitaal onderdeel. Deze tafel heeft een volledig verstevigd frame dat tegelijkertijd sterkte en stabiliteit belooft. Hij heeft ook een veerkrachtige metalen slede met poedercoating om het metalen frame te ondersteunen. De tafel heeft dus een samengesteld frame van hoge kwaliteit dat hem zeer duurzaam maakt.

Kenmerken

Naast sterkte en spelkwaliteit heeft de Joola Duomat ook bepaalde andere kenmerken die hem zeer handig maken in gebruik en onderhoud.

Ten eerste heeft de tafel geen grote opslagruimte nodig. De tafel heeft een opvouwbare structuur en de afmetingen van de tafel zijn opgevouwen slechts 62 x 122 cm.

Ten tweede is de tafel voorzien van een speciaal anti-kantelmechanisme, waardoor hij perfect in evenwicht en stabiel blijft. Zelfs als je er op leunt.

Ten derde heeft hij een efficiënt transportsysteem in de vorm van acht wielen, vier aan elke kant. De tafel verplaatsen is dus heel gemakkelijk en probleemloos. En vereist weinig kracht.

En ten slotte hoeft u geen professional of expert te zijn om deze tafel te installeren. Het installatieproces is relatief eenvoudig en zelfs als je een beginner bent, zou het niet te langer dan 2 uur moeten duren. U kunt hem natuurlijk ook door ons laten monteren tegen meerprijs.

Joola Duomat - Samenvatting

Al deze eigenschappen maken van de Joola Duomat een geweldige tafeltennistafel. Het heeft een ITTF goedkeuring en is al gebruikt op verschillende internationale toernooien. Er is dus geen twijfel mogelijk dat hij aan alle professionele eisen voldoet.

Wat bijzonder goed is aan de tafel, is dat hij met evenveel gemak in clubs als bij u thuis kan worden gebruikt, omdat het geen tafel is die veel onderhoud vergt. Nadat wij de tafel uitgebreid hebben getest kwamen wij tot de conclusie dat deze tafel alles waarmaakt wat er word beloofd.

Bekijk de Joola Duomat hier

Mocht u vragen hebben of interesse hebben in een van onze tafeltennistafels. Neem dan contact met ons op.